Sunday, May 17, 2009

Singapore World Book Fair 2009

InsyaAllah jika tiada aral melintang, saya dan Kak Aina Emir akan berada di World Book Fair @ Suntec City, Singapura pada hari Sabtu, 30hb Mei 2009 pada kira-kira jam 4 hingga 6 petang. Di sana kami akan berada di booth 4A21.
Buat pembaca novel di Singapura... jumpa anda di sana...

17 comments:

Buah Cintaku... said...

Mba' mimie... bisa nggak pu3 ikut. Aduh seronok sih bisa terbang ke sana. Pasti meriah...

SARNIA said...

Eee...seronoknya. Akak nak ikut..

alvas-87 said...

eiii... nak itut udak aunt mimie... bestnye dapat pi.. yum3...

UMAIRA DZUL WIDAD said...

salam kak mimie,jaga kesihatan baik2 ya.harap2 semuanya berjalan lancar dan menyeronokkan.

ZARA ALUWI said...

Harap-harap, mereka tak sediakan meja tinggi lagi. Lenguh tangan nanti nak sign... Semoga dapat menimba ilmu di sana. Take care.

MIMIE AFINIE said...

Dik pu3... bisa saja kalau mau ikut... pastinya meriah kan?

MIMIE AFINIE said...

Jom sarnia ikut... heheh...

MIMIE AFINIE said...

lia... budak kecik tak leh ikut. Dok diam2 kat Tganu tu...

MIMIE AFINIE said...

Terima kasih umaira... mudah2an semuanya berjalan lancar...

MIMIE AFINIE said...

kak zara... meja tinggi tu sebenarnya utk exercise lengan... heheh...

MamaElla said...

Alhamdullilah..Syukur keatas illahi kerana dapat jua Saya bertemu dgn Kak Mimie...
Peramah dan senang saya cakap..Best laa.. manis sungguh anak bongsu Kak... dan Buku Novelnya Sudah habis Saya baca...Thumbs-up...!!

Sekian

DatinElla

MamaElla said...

Disini sedikit gambar yang Saya ambil sewaktu pesta Buku diS'pura...

http://datinella.multiply.com/photos/album/229/Pesta_Buku_Singapura..

MIMIE AFINIE said...

Salam DatinElla. Akak pun seronok sangat dapat jumpa Datin. Walaupun baru pertama kali jumpa tapi macam dah bertahun kenal. Orang2 Singapura memang peramah dan baik-baik belaka. Agaknya bila dapat jumpa lagi ya?

MamaElla said...

Wsalam Kak Mimie,

Kak nak tanya sedikit? Bubur jagung itu macam mana ank buat? Bila Kita baca kat buku terbaru Kak..teringin sungguh nak makan Bubur jagung nya? Boleh ajar kita? :-)

Buku nya sudha habis dibaca.. Thumbs-up sangat bermutu dan mudah difahami bajasa nya..Pendek kata tidak ssiia-sia Saya membeli dna memiliki nya...:-)
Jadi untuk seterusnya Apa tajuk Buku baru Kak? harap-harap adalah lain Bubur pula untuk dihidangkan bagi orang yang suka merajuk...hehehe...

Sekian
DatinElla

MIMIE AFINIE said...

Salam Datin Ella,
Senang sangat nak buat bubur jagung tu. Pejam mata pun boleh buat... heheh... Serius ke nak resipi tu? Kalau nak nanti akak emelkan ya? Tapi apa alamat emelnya?

Buku baru belum bertajuk. Selalunya akak bagi tajuk bila dah siap satu buku. Ini baru aje ada beberapa bab. Entahlah ya... nak masukkan bubur apa pulak. Bubur durian boleh? Apa2pun terima kasih untuk komen tu...

MamaElla said...

Salam Kak mMmie

Betul saya mahu... Tolong email saya di rose_khansg@yahoo.com.sg

Nanti bila saya sudah dapat akan saya buat...

sekian
Datinella

MIMIE AFINIE said...

Salam Datin Ella,
Akak dah emel pun ya... selamat mencuba. Kalau tak sedap jangan marah eh? Heheh...