Tuesday, April 28, 2009

Terima kasih banyak-banyak

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2009 dah pun menutup tirainya. Pada saya, pesta buku tahun ini sangat meriah. Malah tidak keterlaluan jika saya katakan ianya lebih meriah jika dibandingkan dengan tahun-tahun sebelum ni. Di samping berpeluang bertemu dan beramah mesra dengan penulis2 dan juga pembaca2 novel, buat pertama kalinya hari jadi saya disambut di acara yang berlangsung secara tahunan ini.

Terharunya rasa hati apabila hari jadi saya yang kebetulan jatuh pada hari terakhir pesta (26/4/2009) diraikan oleh pihak KarnaDya dengan begitu meriah sekali. Suasana jadi lebih meriah apabila orang ramai yang berada di booth KarnaDya turut sama menyanyi dan memeriahkan suasana. Malah orang ramai yang berada di sekitar juga turut datang meramaikan. Keadaan jadi lebih meriah apabila kek dibahagi-bahagikan kepada orang ramai.

Terima kasih saya ucapkan buat Kak Aina Emir dan juga warga KarnaDya atas susah payah mereka. Rasanya inilah sambutan hari jadi paling meriah buat saya. Juga sangat bermakna. Pasti ianya akan saya kenang sampai bila-bila. Buat insan-insan yang sudi memberi ucapan dan juga hadiah, terima kasih banyak-banyak. Saya sangat-sangat menghargainya...

6 comments:

UMAIRA DZUL WIDAD said...

apsal sy tak tahu pun birthday akak sama dgn birthday baby saya ni?anyway hepy belated birthday kak mimie. semoga pjg umo dan murah rezeki ya. Dan semoga impian2mu selalu jadi kenyataan. muuuah...cayang akak :)

Buah Cintaku... said...

cayang awak juga... hehehehe. Nasib baik saya ni rajin bertandang ke rumah orang, jadi sedikit sebanyak dapatlah info. Tapi kan ralat sebabnya memang dah plan dalam kepala nak buat surprise kat kak mimie masa hari ahad tu, tapi tulah... sibuk punya pasal semuanya jadi TERLUPA dan TAK KESAMPAIAN...uhuhuhuhuuuu sedihnya....

SARNIA said...

Wah! kalau saya tahu sy dtg kak, rugnyaaa...

MIMIE AFINIE said...

tima kasih la umaira atas ucapan tu... tu la kan sama plak dgn anak umaira. Lain kali bole la celebrate sama2...

MIMIE AFINIE said...

Tak pe la pu3... tak dapat surprisekan akak, biar akak plak yg surprisekan pu3. Tapi kena habaq la bila pu3 punya birthday...

MIMIE AFINIE said...

Entah2 sarnia dah balik kut masa tu. Sebab dah pukul 6 lebih kalau tak silap...